Program Rozwoju Talentów (Staż)

Dział Projektów UE

Dział Zarządzania i Audytu

Dział Rozwoju Rynku

Klauzula informacyjna dla kandydatów do pracy zgodna z RODO[1]

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 RODO informuję, iż:

  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest MSCG Spółka Akcyjna z siedzibą w Lublinie adres: ul. Tomasza Zana 11a, 20-601 Lublin, wpisaną do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy Lublin-Wschód w Lublinie z/s w Świdniku VI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000795540, NIP: 7123390284, Regon: 383913287, kapitał zakładowy w wysokości 100 000,00 zł w pełni opłacony;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu rekrutacji, na podstawie Pani/Pana dobrowolnej zgody, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a RODO;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 6 miesięcy od dnia zakończenia procesu rekrutacyjnego. Po tym okresie Pani/Pana dane osobowe zostaną usunięte.
  • przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody na ich przetwarzanie w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody wyrażonej przed jej cofnięciem;
  • przysługuje Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
  • podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne, jednakże konieczne dla celów związanych z przebiegiem rekrutacji.

[1] Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)